Pages Navigation Menu

spanske serije

Desetka [El Diez]

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Žanr: športna drama/komedija
Leto: 2011
Država: Mehika

Igrajo: Alfonso Herrera, Mauricio Quintana, Ernesto Loera, Joaquin Cosío, Eréndira Ibarra, Bruno Bichir, Martha Higareda

Desetka (El Diez) je serija, ki spremlja fanta po imenu Chava (Alfonso Herrera), mladega nogometaša iz mehiškega Jalisca, ki se čez noč spremeni v veliko nogometno zvezdo in postane iskan s strani najpomembnejših svetovnih nogometnih klubov. Chava pride v prestolnico Mehike skupaj s svojih prijateljem iz otroštva Jesúsom ‘El Cremasom’ Ramirezom (Ernesto Loera) in s svojim trenerjem Gonzalom Gómezom (Mauricio Quintana), ki se dan in noč trudi, da bi Chava postal najboljši in tako doseže sklenitev pogodbe s prestižnim nogometnim klubom Atlético Nacional de México, ki je v lasti Javierja Ruvalcaba (Joaquin Cosío).

S svojim hitrim vzponom v svet slave in uspeha je Chava neprestano oblegan s strani novinarjev, med njimi se zanj zanima tudi Ximena Calleja (Eréndira Ibarra), privlačna, ambiciozna in pametna novinarka, ki nikomur ne dovoli vstopa v svoje zasebno življenje, dokler ne spozna Chave. Na svoji poti se Chava sooča z dobrimi in slabimi stranmi slave ter z ogromnim pritiskom zaradi visokega pričakovanja ljudi. Bori se z osebnimi problemi in ko je že na tem, da bi vse zapustil, mu prijatelji pomagajo najti pravo pot. Zgodbo se vrti okoli Chavinih sanj, da bi uspel dobiti majico številke 10, ki so jo nosile največje nogometne legende.

NAPOVEDNIK