Pages Navigation Menu

spanske serije

Varovanci [Los Protegidos]

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Varovanci (Los protegidos) je španska serija, ki govori o skupini ljudi, ki se odloči, da se bo pretvarjala za družino Castillo Rey, saj le tako lahko pobegnejo pred skrivnostno organizacijo, ki jim je neprestano tik za petami. Glavni motiv vsega tega pa ni nič drugega kot nadnaravna moč, ki jo imajo nekateri izmed članov družine.

Igrajo: Antonio Garrido, Angie Cepeda, Gracia Olayo, Luis Fernandez, Ana Fernandez, Esmeralda Moya, Mario Marzo, Daniel Aviles, Priscilla Delgado

Mario (Antonio Garrido), vdovec in oče, ki je v marsikaterem pogledu zelo negotov in Jimena (Angie Cepeda), mama, ki trpi, ker ji je organizacija ugrabila hčer Blanco, skrbita za uporniškega Culebro (Luis Fernandez), ki ima dar nevidnosti, Sandro (Ana Fernandez), ki ima v sebi električno moč, majhnega Carlosa (Daniel Aviles), pravega sina Mariota, ki lahko z mislimi premika stvari in Lucio (Priscilla Delgado), siroto, ki ima sposobnost branja misli in sposobnost prenašanja svojih misli drugim ljudem. Kmalu se že tako številčni družini pridruži še Lucas (Mario Marzo), najstnik, ki se lahko preobraža v druge ljudi.

Obnašati se morajo kot prava družina, paziti, da ne izdajo svoje skrivnosti in zraven še poiskati ugrabljeno Blanco. Poleg omenjene organizacije pa jim stvar prav nič ne lajša niti zelo radovedna soseda, ki prej ali slej izve vse kar si zada.

NAPOVEDNIK