Pages Navigation Menu

spanske serije

Nasprotno od ljubezni [Lo contrario al amor]

7 Flares Twitter 0 Facebook 7 7 Flares ×

Žanr: romantična komedija
Leto: 2011
Država: Španija

Igrajo: Adriana Ugarte, Hugo Silva, Luis Callejo, Guadalupe Lancho, Alex Barahona

Zgodba: Merce (Adriana Ugarte) je zakomplicirano dekle, ki rada otežuje enostavne stvari. Samska je že eno leto in nima si nima namena najti fanta, saj ko je vezana, na dan pride njen drugi jaz, tisti posesivnejši. Dela kot metamorfna maserka in ima poseben dar – ko svoje roke položi na določene točke telesa, se stranke čustveno zlomijo kar pred njo.

Merce ima sestro, ki ji ni prav nič podobna. Loreto je bolj preprosta in živi obsedena z idejo o ponovni slavi, saj je pred nekaj letikot pevka doživela svojih 5 minut slave. Ker bi se zelo rada vrnila na stare tire, si želi najti delo na televiziji.

Nekega dne gresta sestri skupaj k vedeževalki. Le-ta Merce napove, da je en moški tik pred vstopom v njeno življenje, ter da bo od nje odvisno, če bo zveza trajala ali ne. Sestri pa reče, da se bo kmalu vrnila na televizijo.

Po obisku obe ostaneta zaprti v pokvarjenemu dvigalu, iz katerega ju rešijo trije gasilci. Vsem je všeč Merce in odločijo se, da jo bodo obiskali v službi, kjer si bodo privoščili tudi masažo. Merce je zelo zmedena, saj so ji na prvi pogled všeč vsi trije in zato ne ve, s katerim bi ostala. Odloči se, da bo na zmenek odšla kar z vsemi tremi. Salva in Toño se izkažeta za samovšečneža, ki neprestano govorita le o sebi. Tretji gasilec, Raul (Hugo Silva), pa je drugačen. Kmalu ugotovimo, da so gasilci le stavili, kdo bo Merce spravil v posteljo. Raula maserka resnično privlači, a se ona po tem, ko ugotovi da je šlo le za stavo, noče več pogovarjati z njim.

Ker Raul zelo vztraja, se mu Merce ne more upreti in tako začneta neresno zvezo. Ne en, ne drugi se zaradi slabih izkušenj noče zaljubiti … Pa jima bo uspelo?