Pages Navigation Menu

spanske serije

Ladja [El Barco]

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

Portal ŠS ti tokrat prinaša zakulisje snemanj pustolovske serije Ladja.

V spodnjem videu si lahko ogledaš, kako potekajo snemanja prizorov v snemalnih studijih, in kako snemanja scen na prostem, natančneje, na morju.

Ne spreglej niti tega, kaj so glavni igralci povedali o svojih dogodivščinah s snemanj. Nekatere te bodo zagotovo nasmejale!

o

ZAKULISJE SNEMANJ POSAMEZNIH EPIZOD

Zakulisje snemanje 3. epizode – GUSARJEV DUH

 • nastja

  ogledala sm si film tres metros sobre el cielo in sm navdušena nad njim. glavna igralca sta ustvarla zlo dobro kemijo med sabo. nestrpno že pričakujm tengo ganas de ti. in mau sm brskala po netu in ugotovila da sta ta dva filma posneta po knigah. zanima me če kdo ve če obstajajo knige že u slovenščini in kje bi se jih dal dobit?aja še to.kje lahko gledm serijo el barco?slučajno sm naletela nanjo pa zgleda kr zanimiva pa še mario casas not igra.
  lp=)
   

  • ŠpanskeSerije

   Tako je, filma sta posneta po dveh knjigah, Tre metri sopra il cielo in Ho voglia di te, italijanskega pisatelja Federica Moccia. Knjige v slovenščini žal ne obstajajo, pri nas se jih mislim, da da dobiti samo v italijanščini. Lahko pa malo pobrskaš po Amazonu, tam znajo biti tudi v španščini ali angleščini. 
   Serijo El Barco lahko gledaš na naši strani s slovenskimi podnapisi, epizode najdeš na naslednji povezavi http://spanske-serije.com/?page_id=1398 Pa prijetno gledanje ;)
    

  • Špela

   Jaz sem izkoristila priložnost, ker večkrat potujem v Španijo in kupila obe knjigi, sicer v španskem jeziku, ampak sta knjigi dejansko veliko boljši od filmov. Namreč je v knjigah veliko več detajlov in obširnejša zgodba, saj ima A tres metros sobre el cielo 390 strani, Tengo ganas de ti, pa še sto več ….. Torej ti priporočam, če seveda razumeš špansko, da ju prebereš. mislim da se jih da dobit tudi na Amazonu in Ebayu……. 

 • Metka

  Mene pa zanima al so to vsi teli el barce al še jih je več? Če jih je več kje bi lahko tiste druge dele videla? Lp