Pages Navigation Menu

spanske serije

Úrsula Corberó priznava: »Imela sem strto srce!«

3 Flares Twitter 1 Facebook 2 3 Flares ×

Navajeni smo jo videti zmeraj nasmejano in dobre volje, resnica je, da letošnje leto za Úrsulo Corberó ni bilo prav nič lahko. Igralka je namreč priznala, da so ji zlomili srce. Težke besede, ki jih je v javnost poslala revija InTouch, najverjetneje pa letijo na njeno zadnjo zvezo s tenisačem Felicianom Lópezom.

Blesti v prijateljskih odnosih in profesionalnem življenju, a videti je, da Úrsula Corberó (XP3D) nima sreče v ljubezni. Igralka je v svojih 22-letnih imela 2 resni zvezi in obe sta jo močno zaznamovali …

Svojo prvo resno zvezo, ki je trajala 3 leta, je začela, ko so snemali uspešno serijo Fizika ali kemija (Física o Química), saj sta se z igralcem Israelom Rodríguezom srečala prav v snemalnih studiih. Ko sta svojo zvezo končala sta sicer ostala v prijateljskih odnosih, kar pa Úrsula ne more trditi za zvezo z Felicianom Lópezom. Ta jo je po petih mesecih zapustil namreč na najbolj podel način: na javnih mestih se je začel pojavljati s skrivnostno rjavolasko.

Od takrat naprej Katalonka in Toledčan skušata narediti vse, samo da se ne bi več videla. Dokaz za to je nedavna otvoritev trgovine Hugo Boss, katere sta se udeležila oba, a sta se izogibala v kolikor se je dalo velikem krogu.