Pages Navigation Menu

spanske serije

VIDEO: Prvi napovednik filma Želim si te!

15 Flares Twitter 2 Facebook 13 15 Flares ×

Koliko časa mora miniti, da se zaceli rana? Da si oprostiš? Da se znova zaljubiš? Da ponovno izzoveš usodo? Zgodba, ki je zaznamovala celo generacijo, se končuje.

»Se je res vrnil?« Ja, sedaj je tudi uradno, Hache se je vrnil. Prvi, ki mu izreče dobrodošlico, vsaj v prvem teaser trailerju sodeč, je njegov ‘največji’ sovražnik, Chino. Kam bo po dveh letih življenja v Londonu najprej odšel Hache? Sta bili ti dve leti dovolj, da je umiril konje in se naučil iti počasi? Je v teh dveh letih prebolel Pollovo smrt? Predvsem je opazna sprememba Babi. Kaj se bo zgodilo z njuno zvezo? Babi namreč Hacheju zaupa, da se bo poročila že čez mesec dni. Bo res dahnila usodni ‘da’? Kako bo v Hachejevo življenje vstopila Gin? Bo ji uspelo zavzeti njegovo srce? Sama vprašanja, odgovorov pa nobenih. Jasno je le, da se znova vračajo nelegalne motorne dirke in pretepi, ampak tudi ljubezen in druge priložnosti.

Takole nas je distributer filma Warner Bros. presenetil točno ob polnoči na valentinovo, ko so premierno prikazali prvi teaser trailer filma Želim si te. Mi ti ga sedaj ponujamo prvi v Sloveniji, kmalu tudi s slovenskimi podnapisi!

Film z Mariom Casasom, Marío Valverde in Claro Lago v glavnih vlogah na velika platna v Španijo prihaja 22. junija, do takrat pa nam odgovorni pri filmu obljubljajo: »Od ljubezni boš želel/a umreti …«