Pages Navigation Menu

spanske serije

Igralska zasedba

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Martín Rivas kot Marcos Novoa

Marcos si nikoli ne bi mogel predstavljati, kako se mu bo v le nekoliko tednih njegovo življenje popolnoma obrnilo na glavo. Je mlad, karizmatičen in pameten fant, ki je živel mirno otroštvo skupaj s staršema in sestrico Paulo. Vse se je spremenilo ob izginotju staršev. Hector, direktor Črne lagune, postane njun legalni skrbnik, internat pa njun novi dom. Morala se bosta navaditi na novo življenje brez staršev v kraju, kjer sta obkrožena z neznanci. 16-letni Marcos mora poleg tega opravljati tudi vlogo starša in varuha svoje sestrice. Zgradi ji fantazijski svet, da bi jo oddaljil od krute realnosti. Sčasoma Marcos v Črni laguni spozna veliko prijateljev, njegovo življenje pa se vedno bolj zapleta.

Yon González kot Iván Noiret

Iván je bogat, uporniški in neubogljiv najstnik. Brez dvoma pa na zunaj kaže tako obnašanje zaradi pomanjkanja ljubezni v preteklosti. Njegov oče je Noiret, filmski producent, ki ga zelo poredko vidi. Svojo ljubezen nadomešča z raznimi darili in izpolnjevanjem Ivánovih kapric. Marcosov prihod in njegovo zanimanje za Carol prebudita v njemu najbolj ranljivo stran. Sčasoma ugotovimo, da Ivan le ni tako uporniški, kot hoče izgledati. Marcosa vzljubi kot brata.

Ana de Armas kot Carolina

Je pogumna in karizmatična. Navajena se je soočati z zahtevnimi situacijami. Ima slavno mamo, kar je zanjo velikokrat neprijetno. Ima velik občutek za sočloveka in rada pomaga. Ko Marcos pride v internat, pristane med dvema ognjema, saj se mora odločiti zanj ali za Ivana.

Elena Furiase kot Vicky

Vicky je pridno dekle, ki se veliko uči. S svojim trudom si je priborila štipendijo, da se lahko šola v Črni laguni. Je ponos svoji družini in je noče razočarati. Raziskovanje temačnih skrivnosti internata pa povzroči, da Vicky popusti v šoli in postane zelo pogumna.

Daniel Retuerta kot Roque

Sošolci ga vedno zbadajo, ker je manjše postave. Je sramežljiv in melanholičen.Vedno je prepričan, da se z raziskovanjem skrivnosti internata vtikajo tja, kamor se ne bi smeli. Nikoli ni pogumen.

Luis Marlo kot Hector

Hector je ravnatelj Črne lagune. V poučevanju otrok vidi možnost izboljšanja sveta. Oče mu je kupil zapuščen internat, da bi mu izpolnil željo po tem, da bi vodil najboljšo šolo v okolici. Je razumevajoč, delaven in borben.

Natalia Milian kot Elsa

Elsa je podravnateljica internata Črna laguna. Odraščala je z egocentrično mamo in preveč zahtevnim očetom. Ima se za vaščanko, zato se še toliko bolj trudi, da se obnaša čim bolj meščansko in izobraženi ženski primerno.

Raúl Fernández kot Fermín

Fermín je odločen, pogumen, vase prepričan in ekstoverten moški, ki vedno doseže tisto, kar si zadane. Na zunaj izgleda le neškodljiv kuhar, pogostokrat pa se prelevi v zaupnika zaposlenih v internatu. Pridobljene informacije zna skrbno hraniti in uporabiti, ko je to nujno potrebno.

Marta Torné kot María

María se je rodila v nestabilni družini in odraščala na ulici. Njeno otroštvo se je vrtelo okrog drog, ki so jo pripeljale do problematičnih ljudi. Pri trinajstih letih je zanosila, oče otroka pa jo je izdal in prodal njunega sina. Čez več let po naključju ugotovi, da se njen otrok, zdaj že najstnik, nahaja v internatu Črna laguna. Pobegne iz psihiatrične bolnišnice, v katero so jo neutemeljeno zaprli in se zaposli kot čistilka v Črni laguni, da bi našla svojega sina.

Amparo Baró kot Jacinta

Jacinta je nadzornica Črne lagune, ki ji daje možnost, da razvija svoj materinski čut, saj je v nenehnem stiku z učenci internata. Z njimi ima prav poseben odnos, ves čas skrbi za to, da ne naredijo kakšne neumnosti, oni pa nikakor ne morejo brez nje. Je močna in skrbna ženska. Za svojim odločnim značajem pa skriva bolečo preteklost. Héctorja, s katerim imata izredno iskren odnos, ima rada kot svojega lastnega sina.

Marta Hazas kot Amelia

Amelia je učiteljica prvega razreda Črne lagune. Svoje delo opravlja z veliko mero entuziazma, s svojo prijaznostjo in toplino pa osvoji srca vseh. Verjame v dobroto ljudi in se z naivnostjo predaja tistim, ki jih ima rada. Prav zaradi tega ne sluti, da je Pedro, moški s katerim ima razmerje, noro zaljubljen v drugo žensko.

Carlos Leal kot Jacques Noiret

Noiret je hladen, nevaren in preračunljiv moški. Je oče Ivána, s katerim imata zelo slab odnos, saj Jacques svojemu sinu ne posveča potrebne pozornosti. Ko le-ta izve, kako je bil posvojen pa se njun odnos le še poslabša.