Pages Navigation Menu

spanske serije

1×08; Nesreča

5 Flares Twitter 0 Facebook 5 5 Flares ×

Culebra se bo ponesrečil in v tej nesreči bo poškodovan Andrés. Ko ga Sandra poskuša rešiti, uporabi svoje moči in na njegovem telesu pusti ožganine, ki so kasneje policiji zelo sumljive. Tako Sandra kot Culebra morata uničiti vse dokaze, vključno s posnetkom, ki ga je posnela varnostna kamera. Ta avantura se bo kmalu zapletla in mladeniča bosta zabredla v težave, iz katerih bosta le težko prišla ven. Vse to se dogaja prav na dan zaljubljencev – Valentinovo. Carlitos in Lucía bosta naredila vse kar je v njuni moči, da bosta Mario in Jimena spala skupaj in tako preživela nepozabno noč.

Jimena razume, kaj si otroci želijo in zato pripravi večerjo. Tokrat je problem v Mariu, ki se je začel počasi zaljubljati v sodelavko Nurio in zgleda, da tudi ona vanj. To pa ni edina štrena, ki jo je zmešal Kupid. V Lucasovem razredu, bo prva ljubezen njegovega prijatelja Huga, spravila Lucasa v velike težave.

Čeprav je v epizodi zelo prisotna ljubezen, še ne pomeni, da bo šlo vse tekoče. Vsem znan obraz, bo prav v osmi epizodi izvedel skrivnost družine Castillo. Kdo?